Lymfedrainage

doha-LymfedrainageDoor massage van de reflexzones op de voeten van de lympfeklieren en de lymfebanen kan de lymfe-afvoer worden gestimuleerd.

In tegenstelling tot andere behandelmethoden (medicijnen, apparatuur, manuele lymfedrainage) wordt niet alleen de lymfestroom bevorderd maar worden ook blokkades weggenomen met duurzaam resultaat.

Lymfedrainage wordt geadviseerd als de lymfestroom slecht werkt. Dit is o.a. merkbaar:
Bij vocht vasthouden (dikke enkels, voeten, handen,oorlellen en (beginnende) spataderen.
Tevens kunnen wij met behulp van de Lymphomed de lymfestroom meten en kijken of er een blokkade is. Indien deze blokkade aanwezig is, kunnen we de lymfestroom activeren en draineren én de blokkade weghalen. In tegenstelling tot andere behandelmethoden (medicijnen, apparatuur, manuele lymfedrainage) wordt niet alleen de lymfestroom bevorderd maar worden ook blokkades weggenomen met duurzaam resultaat.

Behandelduur: Het oplossen van een lymfeblokkade kan alleen in kuurverband worden bereikt. Bij behandeling 3 keer per week (minimaal 2 keer per week) zal het resultaat zo optimaal en snel mogelijk verlopen. Bij elke behandeling wordt de lymfestroom opnieuw gemeten zodat vorderingen van de behandelingen aangeven wanneer het resultaat bereikt is, de lymfe is dan ‘open’.

Doorgaans zijn 10 tot 12 behandelingen van 50 minuten voldoende om de lymfe te openen. Afhankelijk van de oorzaak en uw leef- en eetgewoonten kan het noodzakelijk zijn 1 keer per maand een Lymphomed behandeling te ondergaan om het resultaat vast te houden.Bij hoofdpijn, vermoeidheid, lusteloosheid, stress, rusteloze benen en zelfs pijn doordat afvalstoffen langer in het lichaam blijven.

Bij DOHA Amsterdam wordt gewerkt met de Lymphomed, waarmee we de unieke combinatie van ...lymfedrainage én het verminderen van lymfeblokkades kunnen bereiken. De Lymphomed is een computergestuurd apparaat welke wordt gebruikt in de medische wereld. Dit electro-stimulatie apparaat geeft een uitgekiende lymfe-behandeling door te pompen met een directe lymfemassage. Er worden geen spieren bewogen (zoals bij vele andere lymfe apparaten) maar er wordt direct op de lymfe gewerkt waarbij een deel van de blokkades worden weggenomen.

Test en Behandeling:
In een behandeling van 50 minuten kan zowel het gehele onderlichaam of het gehele bovenlichaam worden behandeld.. Dit in tegenstelling tot manuele lymfedrainage waar vaak niet meer dan bijvoorbeeld één been of één arm tegelijk kan worden behandeld.

contactformulier

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Indien u een afspraak wenst, kunt u een voorkeur voor een dag en tijd opgeven.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input