• Onze specialisaties

  Wij zijn gespecialiseerd in Voetreflextherapie, Metamorfosemassage, Lymfedrainage, Hormoonbehandeling, Zwangerschap, Sportmassage.

 • Welkom bij DOHA Amsterdam!

  DOHA Amsterdam is een praktijk voor Sportmassage, Voetreflextherapie, Chinflex®, Lypossage en Personal Training. De praktijk is gevestigd aan de Trompenburgstraat 6A, te Amsterdam.

Webshop

DOHA Amsterdam is een praktijk voor Sportmassage, Voetreflextherapie, Chinflex®, Lypossage en Personal Training. De praktijk is gevestigd aan de Trompenburgstraat 6A, te Amsterdam.

 • Voetreflextherapie Voetreflextherapie

  doha-voetreflextherapieVoetreflextherapie is een natuurlijke en effectieve methode om lichamelijke en geestelijke ongemakken te behandelen.

  Lees meer...
 • Metamorfosemassage Metamorfosemassage

  Metamorfose betekent verandering. Waar een stevige lichaamsmassage diep in je lichaam kan doorwerken, kan een metamorfosemassage diep in werken op je bewustzijn.

  Lees meer...
 • Lymfedrainage Lymfedrainage

  doha-LymfedrainageDoor massage van de reflexzones op de voeten van de lympfeklieren en de lymfebanen kan de lymfe-afvoer worden gestimuleerd.

  Lees meer...
 • Hormoonbehandeling Hormoonbehandeling personal-training-doha-amsterdam

  Hormonen zijn chemische boodschapperstoffen die meestal door gespecialiseerde klieren op meer dan 10 plaatsen in het lichaam worden geproduceerd en vervolgens aan het bloed worden afgegeven.

  Lees meer...
 • Zwangerschap Zwangerschap

  personal-training-doha-amsterdamVoetreflex Amsterdam werkt met een speciaal ontwikkelde voetreflexmethode ter ondersteuning bij zwangersschapswens en vruchtbaarheidsproblemen.

  Lees meer...
 • Sportmassage Sportmassage

  sportmassageSportmassage Als er (bijna) dagelijks gesport wordt, hebben de spieren het behoorlijk zwaar te 
verduren. 

  Lees meer...

Nieuws

 • Cadeaubonnen online

  doha-cadeaubonVanaf nu kunt u in onze cadeaubonnen aanschaffen en automatisch mailen naar de begunstigde.

  Bekijk onze cadeaubonnen

  Geschreven op maandag, 30 maart 2015 19:36
 • Vergoedingen voor voetreflex

  Vanaf medio mei 2012 zijn we aangesloten bij de beroepsvereninging. De voetreflexbehandelingen kunnen dan vergoed worden door uw ziekteverzekeraar. Zie voor details uw polisvoorwaarden, de behandelingen vallen onder alternatieve geneeswijze.
  Topathleten Tintu Luka en Ghamanda Ram  uit India bereiden zich voor op wedstrijden met behulp van sportmassage en voetreflex bij DOHA Amsterdam.

  Geschreven op maandag, 30 maart 2015 19:35