Pregnancy

personal-training-doha-amsterdam

Voetreflex Amsterdam werkt met een speciaal ontwikkelde voetreflexmethode ter ondersteuning bij zwangersschapswens en vruchtbaarheidsproblemen. Stress kan een oorzaak zijn voor onvruchtbaarheid en onvruchtbaarheid kan een oorzaak zijn voor stress. Stress kan de hormonale communicatie verstoren tussen de hersenen, hypofyse en de eierstokken. Dit kan de rijping verhinderen van een eicel gedurende het ovulatieproces.

De RAF voetreflexmethode is erop gericht om stress te reduceren, de menstruele cyclus te normaliseren en de kwaliteit van de eisprong te optimaliseren.

Zwangerschap

Tijdens de zwangerschap kun je last krijgen van verschillende problemen zoals: misselijkheid, maagzuur, obstipatie , blaasproblemen, vermoeidheid, vochtvasthouden , onrustige benen, oedeem.

Voetreflex Amsterdam kan tijdens de zwangerschap helpen deze klachten te reduceren of te verhelpen. Aan het eind van de zwangerschap hebben veel vrouwen het zwaar de zogenaamde “laatste loodjes” hierbij kan een voetreflexbehandeling ontstpanning geven en je vitaler laten voelen.

 

contactformulier

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Indien u een afspraak wenst, kunt u een voorkeur voor een dag en tijd opgeven.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input